Samarbejdspartnere

 

ÆGLAGERET

Lindevej 6

4300 Holbæk

Tlf. 59430187

www.aeglageret.dk

Æglageret er udstillingssted for Holbæk Kunstforening.

Æglagerets kunstbutik sælger unikt kunsthåndværk. Det gælder bl.a. glas, grafik, malerier, keramik, smykker og silkearbejder- Blandt værkerne i butikken kan nævnes keramik af Tue Poulsen, malerier af Niels Kongsbak, Karen Thyssen, og Helge Nordstrøm, litografier af Frodo Mikkelsen, Susanne Åmund, Rene Olsen og Andreas Vind, smykker af Jette Idorn Thamsborg og mm.

I Æglagerets lille billedgalleri på 1.sal er der et stort udvalg af tryk og malerier til gode pris.

Væggene i toiletrummet i Æglagerets hall er helt specielle. Frodo Mikkelsen var den første og sidenhen har 30 kunstnere leveret kunstværker til vægge, hjørner og loft.

________________________________________

Kunsthøjskolen i Holbæk

Kunsthøjskolen i Holbæk står for YOUNG ARTist.

Kunsthøjskolen i Holbæk er Danmarks første kunsthøjskole og har siden begyndelsen i 1962 været et pulserende eksperimentarium for alle der ønsker at prøve kræfter med kunst og kreativitet i den bredeste forstand.

Her er fællesskab, faglighed og fordybelse tre vigtige nøgleord, og som en aktiv og anerkendt del af både det nationale og internationale kunstmiljø er skolen både for dig, der vil udforske, hvad kunst kan og for dig, der vil bruge de mange forskellige kurser som forberedelse til optagelse på et af de nationale eller internationale kunstakademier, design- eller arkitektskoler.

Kunsthøjskolen besøges hvert år af ca. 500 kursister og flere af dem har udmærket sig både nationalt og internationalt som fx billedhugger Ingvar Cronhammar, Eik Skaløe fra Steppeulvene, Stig Thorsboe (hovedforfatter på TV-serierne Taxa og Krøniken, Rikke Baumgarten (tøjdesigner, Baum und Pferdgarten) og billedkunstnerne Maja Lisa Engelhardt, Julie Nord og Eske Kath, hvor sidstnævnte bl.a. står bag gavlmaleriet i Bysøstræde i Holbæk. Af de tretten kunstnere, som dukker op i Holbæk i den sidste uge af august i forbindelse med Holbæk Art har bl.a. billedkunstner og filmskaber Jakob Boeskov og billedkunstner Kirstine Roepstorff været både kursister og undervisere på skolen.

Holbæk Slots Ladegård

Ladegårdsalléen 5

4300 Holbæk

info@kunsthojskolen.dk

tlf.: 59431888

Fax: 59431848

Skolens hjemmeside: www.kunsthojskolen.dk

Facebook: www.facebook.com/Kunsthojskolen

________________________________________

Holbæk Erhvervsforum

Holbæk Erhvervsforum er omdrejningspunktet for den lokale erhvervsservice og turismeudvikling i Holbæk. Foreningen har i dag ca. 500 medlemmer – både små, mellemstore og store virksomheder. Hos Holbæk Erhvervsforum får man adgang til individuel vejledning og sparring, ligesom man skyder genvej til et landsdækkende netværk.

Derudover har sekretariatet i Holbæk Erhvervsforum stor erfaring med: Iværksætteri, Salg, servicemøder med kommunen, rekruttering, uddannelse, internationale aktiviteter, branding og markedsføring, Turisme og events, Ejerskifte, Udbud og licitation, Leverandør- og kundeformidling, Krisehåndtering og Early Warning.

For yderligere information www.heforum.dk

________________________________________