Ferniseringsinvitation til Holbæk Art 2018

I uge 33 går det løs i Holbæk, hvor anerkendte navne indenfor samtidskunsten indtager byen for at skabe en række nye gavlmalerier, der vil bringe Holbæk Arts samling op på hele 26 værker. Et omfang, der sætter Holbæk på verdenskortet, som en af de byer med den mest omfangsrige samling af professionel samtidskunst opført på gavle.

Fredag den 17. august fejrer vi de nye værkers tilblivelse ved en fernisering i Museums gården på Holbæk Museum, hvor alle er velkomne. Ferniseringen begynder kl. 15.00, hvor der vil være taler af museumsdirektør for Københavns museer, Lene Floris, Holbæk Arts kurator for 2018, Maria Kjær Themsen og Holbæk Arts formand, Henrik Møller. Der vil blive serveret cider fra vores sponsor, Cissus Wine Import.

Efter talerne vil kurator, Maria Kjær Themsen føre an i en rundvisning til de nye værker.

Kan man ikke deltage på selve ferniseringsdagen, vil der være rig mulig for at deltage i Holbæk Art 2018 ved at tage en gåtur i byen i ugen optil og se værkerne blive opført, ligesom der allerede fra den 25. august vil blive afholdt rundvisninger til værkerne, hvor man kan få et indblik i kunstnernes tanker og ideer.

Vi ser frem til at se mange glade kunstelskere, der vil fejre dagen sammen med os.

Sted: Holbæk Museum, Klosterstræde 18, 4300 Holbæk

Tid: Den 17. august klokken 15.00.

Pris: Gratis