Holbæk Arts kunstkatalog for 2018 er udkommet

Kataloget er 80 siders gennemgang af alle Holbæk Arts 27 kunstværker, lige fra de første 13 værker, som John Kørner bragte til byen i 2014, til årets banebrydende værker, som Maria Kjær Themsen både har stået for kurateringen af, men også personligt har skrevet om til dette kunstkatalog. Hele kataloget er fyldt med smukke fotos, både af de færdige værker, men også en række spændende procesbilleder fanget af Holbæk Arts frivillige og det dygtige team af fotografer fra iso4300. Vores grafiske designer Peter Ludvigsen har skabt det grafiske layout.

Kataloget er også et statement om, at i Holbæk har vi faktisk en del at være stolte af. Holbæk Art vil sætte Holbæk på kunstens landkort, og som alle udstillinger med respekt for sig selv kræver det et professionelt udført kunstkatalog. Al indtægt fra salget af kunstkataloget går til Holbæk Arts arbejde for at skabe endnu mere kunst i byrummet i 2020.

Så køb kataloget som mandelgave, værtindegave, som gave til dig selv, til dem, der elsker kunst, eller dem, som bare elsker Holbæk. Eller hvad med at give kataloget som firmajulegave til dine forretningspartnere og vise, at Holbæk er en by at være stolt af?

Kataloget kan købes hos Æglageret eller Storkfelt Bog og Idé for 149 kr. Vil du gerne have kataloget tilsendt med posten, er det også en mulighed mod et portotillæg. Ønsker du at få kataloget tilsendt, eller ønsker du at lægge en større bestilling, så skriv til os på info@holbaekart.dk så vi kan aftale nærmere.

Se en videopræsentation af kunstkataloget i videogalleriet.