Hvilken oplevelse byder du dine gæster?

Kender du det, at man har inviteret gæster til om lørdagen, men ikke helt ved, hvad man skal underholde dem med eller servere for dem? Mange borgere har gennem tiden fundet ud af, at den ideelle løsning er at tage sine gæster med på en Holbæk Art-rundvisning. Udover frisk luft og en skøn gåtur gennem vores dejlige by, så får man præsenteret de unikke samtidskunstværker, som er blevet opført på byens mure og gavle. Præsentationerne foretages hovedsageligt af Holbæk Arts egen kunstekspert, Mogens Christiansen, som tog Smagsdommerne fra DR med storm, da de besøgte byen.

Rundvisningen tager ca. 2 timer og ligger om eftermiddagen kl. 14, så det lige passer ind mellem frokost og kaffetid. Men skal dine gæster have en oplevelse i særklasse, så tilbyder Holbæk Art også frokostrundvisninger, hvor turen starter kl. 11. og slutter af på den anmelderroste restaurant SuRi til en klassisk frokostanretning. 

Skal dine gæster også have en sjov, mindeværdig og kulturel dag, så læs mere under menupunktet Rundvisninger. Se billeder fra en Holbæk Art-rundvisning under menupunktet Galleri.