Nyd din by, få frisk luft og kunstoplevelser

I disse Corona-tider kan Holbæk Art tilbyde udendørs kunstoplevelser og læring på egen hånd. 

Brug vores undervisningsmateriale og gå på opdagelse i Holbæks udendørs kunstsamling uden smittefare.

Holbæk Art har sammen med Skoletjenesten udarbejdet to forløb, som du og din familie er velkommen til at bruge – enten hele forløbet eller dele eget efter valg. Man er selvfølgelig velkommen til at plukke i materialet og sammensætte en eller flere ture med opgaver efter egne behov. Se materialet på vores hjemmeside https://holbækart.dk/undervisning. Til familiens voksne: Print materialet og brug eventuelt lærervejledningerne som inspiration.

Shhhh! kunsten fortæller

Henvender sig til børn fra 3. klasse og opefter. Dele af materialet kan også bruges til mindre børn. Rundtur til 7 værker med opgaver og ”værktøjer” til åbne værkerne med. Når I kommer hjem kan I viderebearbejde oplevelserne af værkerne gennem skriftlig fremstilling - skriv et digt, en novelle eller et eventyr, der kan gøres til en medrivende lydfortælling. Del gerne jeres oplevelser på facebook eller Instagram med #Holbaekart

Follow the ARTline

Materialet henvender sig til store børn, unge og voksne. Det består af 12 sider med inspirerende analysespørgsmål og opgaver til 9 udendørs kunstværker i Holbæk samt forslag til indendørs opgaver.

Tag familien eller naboerne med på en udendørs kunsttur i Holbæk! - men husk at holde afstand og ret jer efter myndighedernes vejledning. Nyd din by, få frisk luft og kunstoplevelser.