To nye kunstguider byder velkommen til en ny sæson

Holbæk Arts mangeårige kunstguide, Liva Lopez, har denne sommer valgt at takke af, men bliver afløst af to nye, dygtige kunstguider, der ser frem til at tage imod Holbæk Arts gæster på de netop offentliggjorte rundvisningsdatoer.

Det var med et vist vemod, at vi i forsommeren modtog Livas meddelelse om, at hun var på vej mod nye græsgange. Liva har været kunstguide for Holbæk Art, siden vi begyndte at udbyde kunstrundvisninger i 2014 og har alle dage været vellidt blandt deltagerne. Jagten gik derfor ind på at finde ny kunstguide, der både ville kunne samle folk om en god oplevelse, og som samtidig havde solid kunstfaglig erfaring i bagagen. Heldigvis gav vores jobopslag god respons, endda så god, at vi endte med at ansætte hele to kunstguider, der hurtigt startede i et grundigt oplæringsforløb. Nu er de begge klar til at tage imod Holbæk Arts gæster, når rundvisningerne begynder igen den 7. september, hvor de ser frem til både at præsentere værkerne og kunstnernes tanker, men også motivere folk til selv at danne sig indtryk og fortolkninger af kunsten.

De nye kunstguider er:

Rikke Volf

Rikke har mere end 20 års erfaring i at formidle kunst og kunstneriske processer. Hun er selv billedkunstner med uddannelse fra Danmarks Designskole og kunstakademiet i Warszawa. Gennem tiden har hun undervist på bl.a. højskoler, efterskole og aftenskoler for både store og små grupper. Hun elsker, når kunsten rykker ud i gader og stræder, fordi det giver liv og bringer os tættere sammen.

Morten Tillitz

Morten er uddannet billedkunstner fra Det Jyske Kunstakademi og Muthecius Kunsthochschule in Kiel. Han har været museumsformidler på Brandts Klædefabrik, undervist på Designskolen i Kolding og på flere kunstskoler og højskoler.

Kom og mød Rikke eller Morten på nedenstående datoer. De glæder sig til at møde jer og være Holbæk Arts ansigt udadtil, når turen går rundt til udvalgte værker fra Holbæk Arts tre events i hhv. 2014, 2016 og 2018.