Samarbejdspartnere

 

ÆGLAGERET

Æglageret er udstillingssted for Holbæk Kunstforening og samarbejdspartner for Holbæk Art. Æglageret står for salg af Holbæk Art-merchandise og billetter til rundvisninger, ligesom de ofte lægger lokale til Holbæk Arts arrangementer.

I Æglagerets kunstbutik sælges unikt kunsthåndværk. Det gælder bl.a. glas, grafik, malerier, keramik, smykker og silkearbejder- Blandt værkerne i butikken kan nævnes keramik af Tue Poulsen, malerier af Niels Kongsbak, Karen Thyssen, og Helge Nordstrøm, litografier af Frodo Mikkelsen, Susanne Åmund, Rene Olsen og Andreas Vind, smykker af Jette Idorn Thamsborg og mm.

I Æglagerets lille billedgalleri på 1.sal er der et stort udvalg af tryk og malerier til gode pris.

Væggene i toiletrummet i Æglagerets hall er helt specielle. Frodo Mikkelsen var den første og sidenhen har 30 kunstnere leveret kunstværker til vægge, hjørner og loft.

Kontakt eller besøg Æglageret:

Lindevej 6

4300 Holbæk

Tlf. 59430187

www.aeglageret.dk

________________________________________

Kunsthøjskolen i Holbæk

Kunsthøjskolen i Holbæk står for Holbæk Arts kreative værksted for børn og unge, YOUNG ARTist.

Kunsthøjskolen i Holbæk er Danmarks første kunsthøjskole og har siden begyndelsen i 1962 været et pulserende eksperimentarium for alle der ønsker at prøve kræfter med kunst og kreativitet i den bredeste forstand.

Her er fællesskab, faglighed og fordybelse tre vigtige nøgleord, og som en aktiv og anerkendt del af både det nationale og internationale kunstmiljø er skolen både for dig, der vil udforske, hvad kunst kan og for dig, der vil bruge de mange forskellige kurser som forberedelse til optagelse på et af de nationale eller internationale kunstakademier, design- eller arkitektskoler.

Kunsthøjskolen besøges hvert år af ca. 500 kursister og flere af dem har udmærket sig både nationalt og internationalt som fx billedhugger Ingvar Cronhammar, Eik Skaløe fra Steppeulvene, Stig Thorsboe (hovedforfatter på TV-serierne Taxa og Krøniken, Rikke Baumgarten (tøjdesigner, Baum und Pferdgarten) og billedkunstnerne Maja Lisa Engelhardt, Julie Nord og Eske Kath, hvor sidstnævnte bl.a. står bag gavlmaleriet i Bysøstræde i Holbæk. Af de tretten kunstnere, som dukker op i Holbæk i den sidste uge af august i forbindelse med Holbæk Art har bl.a. billedkunstner og filmskaber Jakob Boeskov og billedkunstner Kirstine Roepstorff været både kursister og undervisere på skolen.

Kontakt eller besøg Kunsthøjskolen:

Holbæk Slots Ladegård

Ladegårdsalléen 5

4300 Holbæk

info@kunsthojskolen.dk

tlf.: 59431888

Skolens hjemmeside: www.kunsthojskolen.dk

Facebook: www.facebook.com/Kunsthojskolen

________________________________________

Iso4300

Fotoklubben iso4300 blev født den. 16. april 2013. Medlemmerne dækker hele spektret fra begynder til øvede. Iso4300 har gennem flere år været en trofast samarbejdspartner for Holbæk Art, hvor de stiller deres foto-ekspertise til rådighed for os i arbejdet med at dokumentere eventen. Fotografteamet tæller i år Børge Pedersen, Carsten Salbo, Erik Nielsen, Helle Olsen, Kåre Holst og Torben Papillon. Alle stiller med eget udstyr og bruger deres tid på frivilligt at hjælpe Holbæk Art.

Læs mere om iso4300 her: http://iso4300.wixsite.com/iso4300

________________________________________