Støt Holbæk Art

Holbæk Art har forskellige sponsortiltag, der både retter sig mod erhvervslivet og private.

Holbæk Arts succes afhænger i høj grad af donationer fra det private erhvervsliv. Vil din virksomhed støtte Holbæk Arts arbejde med at skabe kunst i byrummet, så kan du kontakte Holbæk Arts forperson, Michael Nielen, på info@holbaekart.dk.

Når Holbæk Art hvert andet år kan bringe en række nye værker af professionelle samtidskunstnere til byen, så skyldes det, at en lang række virksomheder og fonde har valgt at støtte vores arbejde økonomisk. Men vi har brug for alle, der vil give en håndsrækning til kunsten.

Kunstven er Holbæk Arts medlemsklub for private, der også gerne vil støtte op om Holbæk Arts arbejde. Som Kunstven går dit kontingent ubeskåret til Holbæk Arts arbejde for mere kunst i byrummet, og udløser en lang række fordele:

Bliv Kunstven for 300 kr. om året og få:

  • Velkomstgave til nye medlemmer: Holbæk Art Pocketguide over 36 kunstværker opført i Holbæk fra 2014-2020.
  • 1 gratis deltagelse i en Holbæk Art-kunstrundvisning (gælder almindelige rundvisninger og aftenrundvisninger)
  • Personlige invitationer til arrangementer

For at tilmelde dig skal du udfylde nedenstående formular, samt indbetale 300 kr. til kontonummer 0520 0000786951, eller på MobilePay til 659604.

Når vores medlemsadministrator har modtaget begge dele, vil du modtage en mail, hvor vi byder dig velkommen.

Bestingelser for medlemskab
Medlemskabet er personligt og kan kun omfatte én person. Fordelene glæder kun for medlemmet og kan ikke overdrages/videregives. Kontingentet gælder pr. kalenderår. Fordelene kan ikke ombyttes. Er fordelene ikke brugt inden kontingentårets udløb, bortfalder de. Velkomstgaven gives kun ved første indmeldelse og ikke ved fornyelse af medlemskab. Invitationer til arrangementer er uden ledsager medmindre andet er angivet i invitationen. Ved tilmelding giver du Holbæk Art lov til at behandle og opbevare dine data til brug for administration af medlemskabet. Ved udmeldelse slettes alle dine oplysninger fra Holbæk Arts medlemsdatabase.

Bliv Kunstven