To nye bestyrelsesmedlemmer

Holbæk Art har den store fornøjelse at byde velkommen til to nye stærke kræfter i bestyrelsen. Begge medlemmer er valgt ind ved bestyrelsesmøder tidligere på året og er allerede i arbejdstøjet.

Det første nye bestyrelsesmedlem, der tiltrådte, var Jan Thomassen, der er kendt i byen som mangeårig indehaver af Skoringen.
Jan udtaler: ”Jeg har sagt ja til en plads i bestyrelsen for Holbæk Art, da jeg synes Holbæk Art er et fantastisk aktiv for Holbæk, der er med til at profilere byen, ligesom det giver byens gæster en anderledes oplevelse.
Igennem mit medlemskab af Holbæk Rotary klub har jeg deltaget i skabelsen af Holbæk Art som et fyrtårnsprojekt for byen. Jeg har arbejdet som fundraiser i de første år, ligesom jeg har løst diverse praktiske opgaver i hverdagen og i forbindelse med kunstnernes arbejde med værkerne.
Mit mangeårige virke som detailhandler i byen har givet mig et stort lokalkendskab og et stort netværk, som jeg forventer kan blive til gavn i mit bestyrelsesarbejde i Holbæk Art.”

Det andet nye bestyrelsesmedlem, vi har fornøjelsen af at byde velkommen til, er Marianne Magnussen. Marianne er uddannet cand. pæd. og har gennem store dele af sit liv arbejdet med mange forskellige mennesker i forskellige kulturelle sammenhænge. Hun har blandt andet arrangeret en folkemusikfestival på New Zealand, været udklædt som julemand i New York og lavet mad til danskere i Paris. Gennem sine mange projekter har hun oplevet, hvordan kultur giver mulighed for at danne fællesskab på tværs af landegrænser, alder og hvad der ellers måtte adskille os.
Marianne udtaler: “Min motivation for at være i Holbæk Arts bestyrelse hviler på et ønske om at bidrage til kulturen på et lokalt og konkret niveau. Som jeg ser det, er kultur – i mange forskellige afskygninger – fuldstændig bærende i vores samfund. Kultur kan inspirere, flytte grænser, forandre og skabe eftertænksomhed. Alt sammen noget, et samfund har brug for.”

Holbæk Art glæder sig til samarbejdet med de nye bestyrelsesmedlemmer.